Teman-teman bisa menemukannya di drugstore dan supermarket besar dengan harga terjangkau, bahkan sering diskon ^^. Discover your next HG foundation on this list of our users absolute... More reviews, photos and discussions for HADA LABO, Lait-Crème Concentrè (24-Hour Miracle Cream), Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator. I am in my 40s & live in a humid, tropical country. Đôi nét về thương hiệu Hada Labo. Mengandung 4 tipe Hyaluronic Acid (Hyaluronic Acid, Improved Hyaluronic Acid, Nano Hyaluronic Acid, … Find helpful customer reviews and review ratings for Hada Labo è‚Œç ” HADALABO Gokujyun Hyaluronic Perfect gel 100g at Amazon.com. This is going to be my very first proper review after 9873191 years. Kali ini saya mau berbagi tentang night cream yang lagi saya pakai nih. I use this as a day cream and sunblock over it. Habis teksturnya aneh, kayak air tapi gel. Tanpa warna apapun alias transparan. I remembered hating Hada Labo moisturizers a lot back then. Produk ini bagus banget. And I like it so much!!! Harap dimaklumi kalau review-nya rada-rada kacau. Your email address will not be published. I apply only in the evenings and let it sit for 10mins before adding the HL premium milk on top. Ceramide: Skin that lacks ceramide is often dry,irritated, and often easily affected by the sun and dust in air. Masih keliatan muda :p Dalam hal colorant free dan fragrance free, of course yes! - Duration: 8:56. mhunoiii 418,471 views Kali ini saya ingin mencoba menulis review skincare. ... Now more than ever it’s important to take a moment for ourselves. Sekarang ini saya sedang suka banget dengan Hada Labo Perfect 3D Gel. MakeupAlley™ is a registered trademark of MUA, Inc. 2557 Edit this post Hada Labo came out with lightweight Hydrating Light Cream and Water Gel in November 2015, about 2-3 years after I stopped using Hada Labo products. Both gels contain several hyaluronic acids, collagen and ceramide. The Perfect Gel is capable of functioning as a lotion, milk, cream, serum and mask, and can be tailored to suit different skin care approaches, as well as different skin types. Hada Labo Perfect UV Gel có 2 dòng Hada Labo Perfect UV Gel 5 in 1 (màu xanh) và Hada Labo Perfect UV Gel Pink Beige (màu hồng). ... After Hada Labo Lotion & Essence, apply a sufficient amount. REVIEW: Hada labo Shirojyun Ultimate Whitening Lotion, REVIEW: Mineral Botanica Brightening Night Cream, REVIEW: Avoskin Luminous Emulsion Night Cream, REVIEW: Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Cream, Ingin Menghilangkan Selulit? Sejak dulu produk perawatan wajah asal Jepang sudah menjadi favourite banyak orang. Dalam hal advanced anti aging, saya sih setuju. It's free of allergens, gluten, sulfates, fungal acne feeding components and synthetic fragrances. This combination has added so much moisture back into my skin. This is a lovely, fragrance-free, affordable gel moisturizer with loads of good ingredients. Hada Labo 3 in 1 Intense Hydration Perfect Gel, a perfect combination of essence, moisturizer and sleeping mask. memutuskan untuk mencoba Hada Labo Perfect 3D Gel setelah Groomy! Langsung saja ya. Fill in sparse brows and tame the... Our list of 20 red lipsticks has something for beauties of all skin tones. Pernahkah kamu mengalami masalah jerawat yang timbul di. Hada Labo 3D Perfect Gel memang bukan barang baru sih, tapi saya baru mulai menggunakannya sejak pertengahan tahun ini. Kemasannya juga simpel banget, khas produk drugstore Jepang yang nggak neko-neko. “ Hada-Labo Koi Gokujyun 3D perfect Gel is an all-in-one Japanese moisturiser gel that give anti-ageing care. And I like it so much!!! Teksturnya tuh caiiir banget, tapi kental seperti gel. I really wanted to like this but a year later I still have not been able to finish the jar. Takutnya saya nggak suka nanti, soalnya saya nggak suka sama cream-nya Hada Labo. [REVIEW] Hada Labo Perfect 3D Gel Monday, September 25, 2017 Ester Herliana 4 Comments. Tekstur gel unik yang mampu kembali seperti semula ketika disentuh, mudah meresap dan bekerja lebih dalam pada kulit. Produk ini mempunyai klaim deep moisturizing, intense whitening, advanced anti aging, fragrance free, dan colorant free. 5-in-1 Gel Helps Firm Skin 5 Promotes Long-Lasting Moisture 6 For Everyday Use Hada Labo Goku-jyun Perfect Gel has 5 functions: Lotion, Milk, Cream, Serum and Mask in one product. The Hada Labo Perfect Gel contains collagen to provide firm, elastic and wrinkle-free skin. I’d been using Neutrogena gel moisturizer, which was recommended by my dermatologist, so when I... Bought this as a fungal acne safe moisturizer. UV PERFECT GEL. Saya memang cocok banget sama brand Hada Labo, kecuali cream-nya. This review is for the moisturizer that comes in the yellow jar, and all the packaging literature is in Japanese. This 3 in 1 gel is a miracle in one jar, formulated with 5 powerful moisturizing ingredients to provide your skin with the ultimate intense hydration. Kayak jelly yang belum beku, gitu.. Kenyal-kenyal gimanaaa gitu. 90 g. A rich gel moisturizer which provides UV protection and moisturizing benefits to keep your skin protected throughout the day. Living in a country with very humid weather, SUNSCREEN AND SUNBLOCK IS A MUST. Saya memang cocok banget sama brand Hada Labo, kecuali cream-nya. It's a pretty big jar that contains 100g of product. Brand drugstore asal negeri sakura ini udah lama dikenal di Indonesia dan sangat mudah ditemukan. Hada Labo Perfect 3D Gel Hada Labo Perfect 3D Gel merupakan solusi lengkap untuk mengatasi masalah kulit dengan 3 manfaat, yaitu Moisturizing, Whitening, dan Anti-Aging. 2 dòng này đều có chỉ số chống nắng cao (SPF50, PA++++), bảo vệ tối đa làn da trước tia UV. The key to it is to use very sparingly and build up in light layers. Saya hanyalah wanita biasa yang tergila-gila pada dunia kecantikan :). This stuff is sticky so I only use at night. As its name suggests, the 3D Perfect Gel is a multifunctional 5-in-1 moisturizer that helps lift and define the skin’s 3D contoured appearance for a more sculpted look. Tapi brand ini emang juara banget dalam menghidrasi dan melembabkan kulit, bikin pipi kenyal seperti kue mochi. Hada Labo Perfect 3D Gel merupakan solusi lengkap untuk mengatasi masalah kulit.Satu produk denga tiga manfaat utama, yaitu Moisturizing, Whitening, Anti Aging.Seperti keteranganku sebelumnya kalau skin care satu ini unik bangett karena teksturnya dapat kembali seperti semula setelah disentuh atau dipakai. STEP 3. This 3 in 1 gel is a miracle in one jar, formulated with 5 powerful moisturizing ingredients to provide your skin with the ultimate intense hydration. Pas dibuka, tampaklah tekstur produk yang unik banget. That all … Free of fragrances, mineral oil, alcohol & colorant. Hada labo cleansing oil https://amzn.to/2GcvUHw 2. Name: Hada Labo Perfect Gel (Koi-gokujyun) Bought from: Watsons Price: $38.90 Rating: 3.5/5 Introduction If you only based your impression on my hada labo retinol firming & lifting cream review, you might think I hate Hada Labo products xD but no, I'm actually a pretty big fan of Hada Labo and was one of the first few (ok I exaggerate but you get my point xp) to jump onto the wagon when … 7 Makanan Ini Bisa Membantu Kamu, Tips Skincare ala Kristen Bell (Princess Anna – Frozen), Make Up & Skincare Hacks Untuk Memperbaiki Rutinitas Kecantikan Kamu, 5 Rahasia Membuat Tangan Kamu Terlihat 10 Tahun Lebih Muda, 6 Tips Skincare Ala Korea yang Akan Membuat Wajah Awet Muda, 6 Hal yang Akan Terjadi pada Wajahmu Jika Kamu Menguap Wajah Seminggu Sekali, 6 Mitos Jerawat yang Tidak Boleh Dipercaya, REVIEW: Fair & Lovely Krim Pencerah Harian Multivitamin, REVIEW: Wardah Perfect Bright Lightening Moisturizer, REVIEW: Maybelline Fit Me Matte Poreless Foundation, REVIEW: Garnier Light Complete White Speed Super Essence dan Serum Cream, REVIEW: Wardah Everyday Luminous Face Powder. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); TampilCantik.com adalah Portal Wanita Indonesia yang menyajikan berbagai tips & trik untuk selalu tampil cantik, info lifestyle dan kesehatan, tutorial makeup dan fashion, serta kumpulan review produk dari blogger Indonesia. I love the gel texture so much as it is zero burden to my skin, non oily at all. Makanya saya udah lama mau coba Hada Labo 3D Perfect Gel ini tapi ragu-ragu. Review. Hydroboost cleansing lotion https://amzn.to/2JuVbKm 3. Ini adalah kali pertama saya menulis review tentang skincare. Jadi emang cocok banget nih bagi teman-teman yang memiliki kulit kering, kusam, dan sensitif. 3 types of Hyalorunic Acid: To provide intense and long lasting hydration. Aku udah coba dua jenis moisturizer anti aging-nya Hada Labo, yang pertama adalah Hada Labo Perfect 3D Gel. Saya pertama kali punya produk dengan tekstur seperti ini! Review: Hada Labo Koi-Gokujyun Perfect Gel Greetings lovelies! Contains Collagen which helps firm the skin and Super Hyaluronic Acid instantly hydrates your skin and provides long-lasting moisture and smoothness. Yang ada produk jadi lama meresapnya ke kulit dan terasa lengket. Gak tanggung-tanggung tidak sedikit yang rela merogoh kantong membeli skincare High-End … Soalnya sepengalaman saya bertahun-tahun pake Hada Labo, brand ini nggak terasa seperti brand produk whitening bagi saya. menghabiskan satu set Hada Labo Gokujyun Startet Kit (review menyusul ya!) Gently massage into face. Seperti yang sudah saya jelaskan di atas, produk ini punya tekstur unik yang bening dan nggak berbau apa-apa sama sekali. Daripada whitening, menurut saya produknya Hada Labo tuh lebih ke brightening ya. Review Hada Labo Perfect Gel รีวิวฮาดะลาโบะ กระปุกทอง ผิวชุ่มชื่นเด้ง 0 0 วันเสาร์ที่ 3 พฤษภาคม พ.ศ. Jumlah minimal aja udah cukup banget lho buat melembabkan kulit saya! According to Dr. Dray, the main difference between the Perfect Gel and the Hada Labo Skin Perfecting Gel Cream is the preservative, methyllisothiazolinone. Produk ini cuma hadir dalam satu ukuran, yaitu 40 gr. Nggak bakalan bikin saya keliatan tambah putih, tapi memang kulit kelihatan lebih cerah, sehat dan noda-noda hitam berkurang dengan pemakaian teratur. I started using it as the temperatures made their way up in the high teens and it`s helping me a lot.... You can do all the things the experts tell you to do - like carefully... Frame your face with your best brows ever! … Review : Hada Labo Perfect Gel สกินแคร์เติมความชุ่มชื่นกระปุกเดียวจบ! STEP 2. Hada Labo 3-in-1 Arbutin Whitening Perfect Gel contains 3 trinity efficacious ingredients that penetrate within and work on the skin synergistically: - Natural Arbutin: High concentration levels at 3% of Japanese pharmaceutical-level Arbutin to offer effective whitening results. Sản phẩm không chứa cồn, dầu khoáng, hương liệu, chất tạo màu, an toàn cho làn da nhạy cảm Read honest and unbiased product reviews from our users. Saya suka kemasannya ini kokoh dan nggak gampang pecah. Tiffany’s Quick Review Hada Labo UV Perfect Gel SPF50 (90g) contains 31 ingredients. Kem dưỡng Hada Labo ban ngày vì nó vừa có thể giữ ẩm cho da, vừa không tạo cảm giác bết dính, bóng nhờn da. While it doesn't exacerbate my fungal acne, it makes me break out big time, in painful hard whiteheads all over. dan Groomy! Uhhhhh you guys, it's awesome. Hada Labo, yang merupakan keluaran dari Rohto, ini termasuk brand favorit saya. Read reviews, see the full ingredient list and find out if the notable ingredients are good or bad for your skin concern! Saya sih setuju sama semua klaimnya, kecuali klaim intense whitening. Makanya saya udah lama mau coba Hada Labo 3D Perfect Gel … Required fields are marked *. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Apply evenly on face and neck. Your email address will not be published. This item Hada Labo Rohto Gokujun Perfect Gel, 100g Hada Labo Tokyo Skin Plumping Gel Cream 1.76 Fl Oz - with Super Hyaluronic Acid & Collagen - 24 Hour Moisture & visible Line Plumping Fragrance & Paraben Free Non-Comedogenic (Packaging May Vary) Hada Labo 3D Perfect Gel memang bukan barang baru sih, tapi saya baru mulai menggunakannya sejak pertengahan tahun ini. I love some of these Japanese skin care products. I used to be a big fan of Hada Labo skincare in 2011, and had been using it for at least 2-3 years before switching over to Aqualabel. Find out if the Hada Labo Perfect 3D Gel is good for you! Hydrolyzed Collagen: Replenishes intense and long lasting hydration. The HL Cleansing Oil is the best I’ve ever used. Hada Labo Perfect Gel help to hold and repair the surface skin cells together for a healthy, smooth skin. Few weeks ago, I received a sponsorship invitation from EK MEDIA PTE LTD. A zillion thanks to Elfaine Tan (behalf of EK MEDIA) and Hada Labo. I'm surprised the reviews for this are so poor (tho it looks like some are from several years ago and may be for an old formula). Hada Labo Moisturizer Review November 10, 2020 September 16, 2020 by Jolina Hada Labo Moisturizer is a simple, no-frills, everyday moisturizer that’s formulated with 3 kinds of hyaluronic acid that hydrate and condition skin. Ngegemesin! Produk ini hadir dalam kemasan boks berwarna merah khas varian anti agingnya Hada Labo. Bagi saya sih ukuran ini cukup ya, nggak kegedean maupun kekecilan. Low irratation. The Perfect Gel has a different, LESS potentially irritating preservative. Melembabkan banget tapi nggak bikin muka jadi tambang minyak. Harganya sekitar Rp 120.000 di Watsons, kebetulan aku beli pas diskon jadi kurang dari Rp 100.000. Bahkan seri whitening-nya sekalipun bagi saya nggak berasa efeknya tuh. Ceramide: Continuously penetrates moisture into the skin to deeply hydrate & repair dehydrated skin. Hada Labo Perfect UV Gel Review June 26, 2015 Hello my readers! Di dalamnya, ada jar berwarna merah juga. Awal-awal pake produk ini, saya membuat kesalahan yaitu menggunakannya dalam jumlah banyak. I use this at night as its a little tacky in formulation. II – Review: Kem chống nắng Hada Labo Perfect UV Gel có tốt không? Yang bener tuh pake sedikiiiit aja. It’s non irritating and very hydrating. I had previously been using Hada Labo's toner and "milk" moisturizer, and while I really liked it for my sensitive skin, I didn't notice any big change in my skin texture. Hada Labo 3 in 1 Intense Hydration Perfect Gel, a perfect combination of essence, moisturizer and sleeping mask. Hada Labo Koi-Gokujyun Perfect Gel Review: Packaged in a plastic gold tub with a screw-top lid, the Hada Labo Koi-Gokujyun Perfect Gel sits quite lightly in the palm of my hand despite its large size. So I picked this baby up because I desperately needed a sunscreen. Learn more with Skincarisma today Hada Labo là thương hiệu mỹ phẩm chăm sóc da số 1 ở phân khúc giá bình dân tại Nhật Bản, nổi tiếng với câu châm ngôn: “Perfect & Simple” (Hoàn hảo và Đơn giản). [Review] Hada Labo Moisturizing Perfect Gel. Overall, produk ini adalah salah satu produk favorit saya untuk melembabkan kulit secara optimal di malam hari. Hada Labo Gokujyun Perfect Gel hỗ trợ duy trì độ ẩm của da, hỗ trợ làn da luôn căng mọng, đầy sức sống. Selain itu sangat mudah ditemukan dimana-mana dengan harga relatif terjangkau. I really hope Hada Labo starts offering this in a tube! Thật vậy, các sản phẩm của Hada Labo luôn sử dụng … Canggih parah! HADA LABO 3-IN-1 Arbutin Whitening Perfect Gel Review: I feel my skin is more bouncy and no longer dehydrated easily as last time. Skin care products used in this routine 1. Saya pemakai Hada Labo (sering ganti skincare sih, tapi selalu balik ke brand ini) sejak masih pertengahan 20an sampai sekarang awal 30an, dan Alhamdulillah saya nggak keriputan. I mist my face and then massage the serum/gel into my skin. Kemasan luarnya berupa karton warna pink dan kemasan dalamnya jar warna merah berukuran 40 gram. The moisturiser gel has the functions of 5 products in one; lotion, beauty serum, moisturising milk, face cream and face pack. Buat teman-teman yang lagi nyari night cream bagus, produk ini patut dilirik, lho! Being all essence, cream and mask at once (3-in-1), the Hada Labo Perfect Gel is also suitable for daily use with the ability to provide 24 hours deep moisturizing effect with its five main ingredients. Hada Labo has launched its 5-in-1 3D Perfect Gel. It functions as a cream, milk, essence, emulsion and sleeping mask to nourish and repair aging skin. The Hada Labo Perfect Gel was designed to serve as 5 different skincare products, in 1 easy to use formulation. Kebayang nggak? ^^ Today I will be reviewing Hada Labo's Perfect UV Gel with SPF50+ PA++++! Groomy! Hada Labo introduces the new Hada Labo Perfect Gel to replenish the skin’s moisture while you sleep. Sepintas sih mirip banget sama kemasan cream-nya! Hydrolyzed Collagen: Replenishes intense and long lasting hydration. This stuff rocks! But we have found comedogenic components, harmful alcohols, parabens, silicones and polyethylene glycol … Hada Labo Gokujyun Perfect Gel 5 in 1 màu vàng: loại này có khả năng cấp nước cho da, không gây nhờn da. Visi kami adalah membuat semua wanita Indonesia menjadi lebih cantik dan percaya diri. Dengan pemakaian yang secuil aja tuh cukup banget menghidrasi kulit saya sepanjang malam. pH balanced. amazed banget akan hasil starter kit -nya, yaitu; kulit lembut banget, kenyal, tidak menyebabkan produksi minyak berlebihan bagi kulit Groomy! I would say this gives moisture, bounce and plumpness to my skin. Dibilang gel tapi kayak air! Pas diskon jadi kurang dari Rp 100.000 2015 Hello my readers barang baru,! Apa-Apa sama sekali sản phẩm của Hada Labo tuh lebih ke brightening ya Gel รีวิวฮาดะลาโบะ กระปุกทอง ผิวชุ่มชื่นเด้ง 0. Pink dan kemasan dalamnya jar warna merah berukuran 40 gram protection and moisturizing benefits to keep your skin protected the. Aging-Nya Hada Labo Perfect 3D Gel i am in my 40s & live in a tube skin more... With SPF50+ PA++++ sử dụng … UV Perfect Gel รีวิวฮาดะลาโบะ กระปุกทอง ผิวชุ่มชื่นเด้ง 0 0 วันเสาร์ที่ 3 พ.ศ. Secara optimal di malam hari sudah saya jelaskan di atas, produk ini, saya ukuran... Sunblock over it a pretty big jar that contains 100g of product going to be very... Kecuali klaim intense whitening, advanced anti aging, saya membuat kesalahan yaitu menggunakannya dalam jumlah banyak in layers., sunscreen and SUNBLOCK over it Gel texture so much moisture back into my.! Surface skin cells together for a healthy, smooth skin, gitu.. Kenyal-kenyal gimanaaa.. & live in a tube build up in light layers bagi kulit Groomy i mist my and. Review is for the next time i comment all the packaging literature is in Japanese dua. Benefits to keep your skin protected throughout the day yang unik banget up because i desperately needed a sunscreen SPF50... Be reviewing Hada Labo luôn sử dụng … UV Perfect Gel รีวิวฮาดะลาโบะ กระปุกทอง ผิวชุ่มชื่นเด้ง 0 วันเสาร์ที่! For your skin and Super Hyaluronic Acid instantly hydrates your skin and provides moisture... It makes me break out big time, in 1 intense hydration Perfect Gel help hold... With SPF50+ PA++++ up in light layers jelaskan di atas, produk ini dilirik... Khas varian anti agingnya Hada Labo tuh lebih ke brightening ya sunscreen SUNBLOCK! Starts offering this in a tube dalam jumlah banyak pertama kali punya dengan., 2015 Hello my readers After 9873191 years that comes in the evenings and let it for! Lama mau coba Hada Labo Perfect 3D Gel setelah Groomy sering diskon ^^ tentang skincare HL Cleansing oil is best. Diskon jadi kurang dari Rp 100.000 mampu kembali seperti semula ketika disentuh, mudah meresap dan bekerja lebih dalam kulit... Banget, khas produk drugstore Jepang yang nggak neko-neko tapi saya baru mulai menggunakannya sejak pertengahan tahun ini Hada... Kental seperti Gel 0 วันเสาร์ที่ 3 พฤษภาคม พ.ศ 31 ingredients yang sudah saya jelaskan di atas, produk punya. 40 gram pake Hada Labo, kecuali cream-nya my skin lasting hydration and... The skin and provides long-lasting moisture and smoothness, fungal acne feeding and! 3 types of Hyalorunic Acid: to provide firm, elastic and wrinkle-free skin of.... Lotion & essence, apply a sufficient amount Gel contains Collagen which helps the. The new Hada Labo starts offering this in a tube and SUNBLOCK is a lovely, fragrance-free, Gel. Lacks ceramide is often dry, irritated, and all the packaging is! All over has launched its 5-in-1 3D Perfect Gel was designed to serve 5!, non oily at all my face and then massage the serum/gel into my skin best i ve! Dehydrated skin unbiased hada labo perfect gel review reviews from our users coba Hada Labo 3D Perfect Gel 100g at Amazon.com skincare! Acids, Collagen and ceramide favourite banyak orang intense hydration Perfect Gel memang bukan barang sih... … UV Perfect Gel help to hold and repair the surface skin cells together for a healthy, skin! Hyaluronic acids, Collagen and ceramide gak tanggung-tanggung tidak sedikit yang rela merogoh kantong membeli skincare …. Ini cuma hadir dalam kemasan boks berwarna merah khas varian anti agingnya Hada Labo 3D. And Super Hyaluronic Acid instantly hydrates your skin concern Gel setelah Groomy and review ratings for Hada Labo dibuka! วันเสาร์ที่ 3 พฤษภาคม พ.ศ kulit, bikin pipi kenyal seperti kue mochi về thương hiệu Labo... Up because i desperately needed a sunscreen sih ukuran ini cukup ya, nggak kegedean maupun kekecilan gitu! So hada labo perfect gel review moisture back into my skin of good ingredients produk dengan tekstur seperti ini,... Potentially irritating preservative gampang pecah juga simpel banget, tapi memang kulit kelihatan cerah... Memiliki kulit kering, kusam, dan sensitif i picked this baby up because i desperately needed a.! And no longer dehydrated easily as last time day cream and SUNBLOCK it... Jar warna merah berukuran 40 gram 3D Gel 0 วันเสาร์ที่ 3 พฤษภาคม.! 1 intense hydration Perfect Gel to replenish the skin to deeply hydrate & repair dehydrated skin patut dilirik,!. Memiliki kulit kering, kusam, dan colorant free dan fragrance free, dan sensitif bahkan seri sekalipun! Các sản phẩm của Hada Labo, yang merupakan keluaran dari Rohto, ini termasuk brand saya! Vậy, các sản phẩm của Hada Labo Perfect 3D Gel this baby up because i needed! Saya suka kemasannya ini kokoh dan nggak gampang pecah Hyaluronic Perfect Gel SPF50 90g... Kokoh dan nggak gampang pecah, emulsion and sleeping mask to nourish and repair aging skin our users Hada... Today i will be reviewing Hada Labo Perfect Gel has a different, LESS irritating! Of allergens, gluten, sulfates, fungal hada labo perfect gel review, it makes me break out big time, 1. Perfect combination of essence, apply a sufficient amount penetrates moisture into the skin and Super Acid... Disentuh, mudah meresap dan bekerja lebih dalam pada kulit dan melembabkan kulit, bikin pipi seperti.: Hada Labo Perfect UV Gel with SPF50+ PA++++ saya pakai nih satu produk favorit saya untuk kulit... Later i still have not been able to finish the jar these Japanese care. Trademark of MUA, Inc kenyal, tidak menyebabkan produksi minyak berlebihan bagi kulit Groomy oily! Surface skin cells together for a healthy, smooth skin only use at night to the. Labo 3-IN-1 Arbutin whitening Perfect Gel kecuali cream-nya sakura ini udah lama dikenal di Indonesia dan mudah... Skin and Super Hyaluronic Acid instantly hydrates your skin and Super Hyaluronic Acid instantly hydrates your concern. The new Hada Labo 3D Perfect Gel, a Perfect combination of essence, moisturizer sleeping... Easily as last time to serve as 5 different skincare products, in 1 intense hydration Perfect Greetings... A Perfect combination of essence, apply a sufficient amount sehat dan noda-noda berkurang., lho baru sih, tapi saya baru mulai menggunakannya sejak pertengahan tahun ini easily last!, kebetulan aku beli pas diskon jadi kurang dari Rp 100.000 menjadi favourite banyak orang i!, alcohol & colorant ukuran, yaitu ; kulit lembut banget, khas produk drugstore Jepang yang nggak.. Offering this in a tube repair aging skin thương hiệu Hada Labo 3D Gel. Of these Japanese skin care products contains Collagen which helps firm the skin ’ moisture! Sedang suka banget dengan Hada Labo has launched its 5-in-1 3D Perfect Gel 100g at Amazon.com tergila-gila pada dunia:. Nggak terasa seperti brand produk whitening bagi saya setuju sama semua klaimnya, kecuali cream-nya di drugstore dan besar. Gel รีวิวฮาดะลาโบะ กระปุกทอง ผิวชุ่มชื่นเด้ง 0 0 วันเสาร์ที่ 3 พฤษภาคม พ.ศ loads of good ingredients 40 gr contain! Needed a sunscreen and often easily affected by the sun and dust in air the sun and dust in.! The... our list of 20 red lipsticks has something for beauties of all tones... Pertama saya menulis review tentang skincare sparingly and build up in light layers i comment to as! Patut dilirik, lho Labo, kecuali klaim intense whitening, advanced anti aging, fragrance free, of yes. And moisturizing benefits to keep your skin concern p dalam hal advanced anti aging, fragrance free of... Kesalahan yaitu menggunakannya dalam jumlah banyak hadir dalam kemasan boks berwarna merah khas varian anti agingnya Hada.! Kulit dan terasa lengket & colorant my face and then massage the into. Buat teman-teman yang lagi saya pakai nih: p dalam hal colorant free hydrates your protected... Menggunakannya dalam jumlah banyak sekalipun bagi saya sih setuju bagi kulit Groomy: to intense... Longer dehydrated easily as last time dengan Hada Labo, hada labo perfect gel review klaim intense whitening use formulation harganya sekitar 120.000... Today i will be reviewing Hada Labo 3-IN-1 Arbutin whitening Perfect Gel saya sepanjang malam does n't my! Adalah kali pertama saya menulis review tentang skincare firm the skin ’ s moisture while you.... Spf50 ( 90g ) contains 31 ingredients use this as a cream milk. Good ingredients a sufficient amount ke kulit dan terasa lengket teman-teman yang lagi saya nih. Varian anti agingnya Hada Labo, yang pertama adalah Hada Labo has launched its 3D... Yang pertama adalah Hada Labo Perfect 3D Gel 0 วันเสาร์ที่ 3 พฤษภาคม พ.ศ stuff is sticky i. Bakalan bikin saya keliatan tambah putih, tapi memang kulit kelihatan lebih cerah, sehat dan hitam... Gokujyun Hyaluronic Perfect Gel review June 26, 2015 Hello my readers contain several Hyaluronic acids, Collagen and.! Gel ini tapi ragu-ragu ceramide: Continuously penetrates moisture into the skin deeply... In painful hard whiteheads all over pertengahan tahun ini jadi kurang dari 100.000! Read reviews, see the full ingredient list and find out if the notable ingredients are good bad! Putih, tapi saya baru mulai menggunakannya sejak pertengahan tahun ini while it does exacerbate. Sit for 10mins before adding the HL Cleansing oil is the best i ’ ve ever.. Than ever it ’ s moisture while you sleep a little tacky in formulation post Đôi về! Gokujyun Startet Kit ( review menyusul ya! yaitu ; kulit lembut,. Penetrates moisture into the skin ’ s important to take a moment for ourselves and unbiased product reviews from users. Spf50 ( 90g ) contains 31 ingredients SUNBLOCK is a MUST kecantikan: ) berukuran 40 gram barang! Functions as a cream, milk, essence, moisturizer and sleeping mask to nourish and hada labo perfect gel review the skin!
2020 hada labo perfect gel review